Matjesmacka med ägg och kesellakräm

Matjesmacka med ägg och kesellakräm

Betyg (0 röster)
Antal personer
1-2
Matjesmacka med ägg och kesellakräm

Ingredienser

1–2 kavringsskivor
1/4 rödlök, finhackad
½ liten gul lök, finhackad
Dill, finhackad
Persilja, finhackad
100 g matjessill
1 ägg, hårdkokt och hackat

Kesellakräm:
1 msk kesella ( 10 procent)
1 msk majonnäs, valfri fetthalt
1 tsk senap
Gräslök, finhackad
Salt
Vit- eller svartpeppar

Gör så här

Lägg ut brödet på tallrik. Fördela ingredienserna.
Rör ihop ingredienserna till såsen och toppa med den.
Visningar:
1244
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.