Mexikansk choklad

Något extra på en riktigt kall vinter eller höst kväll.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4-6

Ingredienser

1 liter mjölk
1 dl farinsocker
1 tsk kanel
100 g hackad mörk blockchoklad
1 tsk vaniljsocker
ev 1 ½ dl likör, Kahlua eller Tia Maria

Gör så här

1. Koka upp mjölk, farinsocker och kanel i en kastrull. Lägg den hackade chokladen i en skål. Häll mjölken het över chokladen.

2. Rör om tills chokladen smält. Häll tillbaka chokladen i kastrullen och låt den koka upp. Smaksätt med vaniljsocker. Häll i ev likör och servera genast.
Visningar:
828
Sparat:
39

LIKNANDE RECEPT

Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Twix julgodis
av Sajsa
över 2 månader
Bountykaka
av Bodil56
över 2 månader
After Eight che
över 2 månader
Chokladpannacot
av lennali
över 2 månader
Drottningkaka m
av zonale
över 2 månader