Mikrokladdkaka

Snabb och lätt att göra

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

175 g smör el margarin
3 ägg
3 dl socker
2 dl mjöl
4 msk kakao
1 msk vaniljsocker

Gör så här

Smält smöret i en bunke i mikron eller i en kastrull på svag värme.
Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt därefter det smälta smöret.
Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker och rör ner blandningen i äggsmeten.
Häll alltsammans i en vidd mikrosäker form, ca 30cm i diameter.
Har du inte en sån vidd form eller så stor mikro kan du grädda kakan i en något mindre form och häll över en del av smeten i små glas eller formar. Grädda på full effekt 6-8 minuter.
Kontrollera då och då att den fortfarande är kladdig inuti.
Visningar:
3210
Sparat:
21

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE SÖKNINGAR