Millans fisk

Supergott, även barn som annars har svårt för fisk har gillat detta! Rekommenderas!

Betyg (16 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Margarin till formen
2 msk vetemjöl till formen
400-600 g vitfisk
Salt
Peppar
1 citron, rivet skal
½ citron, pressat skal
2,5 dl matlagningsgrädde
2 dl riven ost
1/2 pkt örtkryddor provencale, frusna

Gör så här

Sätt på ugnen - 200 grader
Smörj formen o pudra med vetemjöl.
Lägg i den tinade fisken, salta och peppra filéerna
Blanda i en skål rivet citronskal, citronjuicen, grädde o riven ost samt kryddor - häll sedan över fisken.
In i ugn ca 20-25 min.
Servera med pressad potatis o sallad.
Visningar:
6285
Sparat:
465

LIKNANDE RECEPT

Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Fisk-Favoriten
av Lucaso
över 2 månader