Min goda chili-sill

Den här sillen är jag tvingad att ta med mig till varje högtid som kräver sill... Men så är den också väldigt god! Jag har två sillfavoriter, ska lägga ut den andra också så småningom.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 burkar god matjessillfilé ā 200 gram
2 dl crčme fraiche (helst den feta varianten)
1 msk tomatpuré
2 msk chilisås
1/2 dl finhackad dill
2 msk finhackad röd lök
salt
itpeppar

Gör så här

Låt sillen rinna av, lägg den sedan i en vacker (ja det är nödvändigt!) skål. Blanda ihop resten av ingredienserna till en sås, men rör inte för häftigt då blir den för lös, och häll den över sillen. Låt den nu stå i kylskåpet, helst över natten, men minst 6 timmar. Garnera med finhackad gurka runt kanten och dillkvistar, servera med kokt färskpotatis och kokta ägg....njut!
Visningar:
3182
Sparat:
77

LIKNANDE RECEPT

Påsksallad - hö..
av Nell
över 2 månader
Västerbottenche
över 2 månader
Evas sillröra
av MosterA
över 2 månader
Senapssill
över 2 månader
Sillabakelse
av MrsC
över 2 månader
Inlagd sill
av vanni
över 2 månader