Mintcrisp med mandel

Mmm...tunna mintchokladrutor med krispig mandelkrokant

Betyg (0 röster)
Antal personer
ca 25 bita

Ingredienser

1 dl strösocker
1/2 dl hackad skållad sötmandel
100 g mörk blockchoklad
ett par stänk pepparmyntsolja

Gör så här

Smält försiktigt sockret i stekpanna.
Lägg i hackad mandel och låt allt bli ljusbrunt.
Bred ut på bakplåtspapper att stelna.
Hacka ganska fint till en god krokant.
Smält chokladen och smaksätt med pepparmint.
Bred tunt på bakplåtspapper.
Strö på krokanten innan chokladen stelnat.
Ställ in i kyl.
Skär eller bryt i bitar.
Bör förvaras i kyl.
Visningar:
1088
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Mintcrisp
över 2 månader
Mintcrisp
över 2 månader
Mäktig chokladc
av Goolou
över 2 månader