Mjölkchokladtoppar

mumsigt!

Betyg (5 röster)
Antal personer
30 st
Mjölkchokladtoppar

Ingredienser

1 dl florsocker
200 g smör eller margarin
1 dl potatismjöl
4 dl vetemjöl
100 g Marabou mjölkchoklad

Gör så här

Blanda socker, matfett och de båda mjölsorterna.
Rulla degen till små bollar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Gör en liten fördjupning i kakans mitt.
Grädda mitt i ugnen i 175 grader i 11-14 minuter.
Låt kakorna kallna på plåten.
Bryt/klipp chokladen i minibitar. Lägg dem i en mikrougnssäker skål. Smält försiktigt chokladen i mikron i korta intervaller och rör ofta.
Häll den smälta chokladen i en plastpåse och klipp ett minimalt hål i ena hörnet.
Spritsa ut choklad i kakornas fördjupningar.
Förvara kakorna i kylen/svalen.
Visningar:
4175
Sparat:
201

LIKNANDE RECEPT

Marmorerade ape
över 2 månader