Morotspudding

Gott tillbehör till köttbiten eller pannbiffen

Betyg (2 röster)
Antal personer
4-6 port
Morotspudding

Ingredienser

400 g morötter
300 g potatis
1 gul lök
½ dl hackad persilja
200 g riven ost
1-2 tsk salt
2 krm svartpeppar
1½ dl mjölk

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader.
Skala morötter, potatis och lök.
Finhacka löken och persiljan.
Riv morötter, ost och potatis på grova rivskivan på rivjärnet.
Varva grönsaker och ost i en ugnssäker form.
Häll på mjölken.
Grädda i ugnen tills grönsakerna är mjuka och ytan fått fin färg, ca 40-50 minuter.
Servera med grönsallad och t ex "grillad färsbiff".
"Se recept i Min kokbok."
Visningar:
4214
Sparat:
123

LIKNANDE RECEPT

Morotspudding recept
Indisk morotspu..
över 2 månader
Grillad färsbif
av evaldo
över 2 månader
Morotspudding
av kekke46
över 2 månader