MrsC:s FalukorvsWok

Falukorv + nudlar + curry = sant & gott.
Jag tycker alltid att rätten smakar godare dagen efter och då kall.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
MrsC:s FalukorvsWok

Ingredienser

800 gr falukorv
259 gr nudlar
400 ml lätt kokosmjölk
1 - 2 msk curry
½ kryddmått vitlökspulver
½ kryddmått paprika
425 gr wokgrönsaker , spara spadet om du använder burk-grönsaker
salt
peppar

Gör så här

Bryt nudlarna i bitar och koka nudlarna enligt förpackningen.
Skär korven i stavar, bryn i smör i en gjutjärnsgryta.
Strö över curry, paprika, vitlökspulver.
Blanda väl.
Låt blandningen fräsa lite tillsammans.
Häll i kokosmjölken.
Rör om väl.
Häll i de kokta nudlarna i faluröran.
Späd med wokgrönsakernas spad om det känns för torrt.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med sojasås i djupa tallrikar med "chop sticks".
Visningar:
2003
Sparat:
25

LIKNANDE RECEPT

Marinerad faluk
av MrsC
över 2 månader
Falukorvswok
av nwingen
över 2 månader
Falukorvswok
av frele1
över 2 månader