Murare Anderssons Fläskfilé

3 st sorters kött som blir en underbar blandning

Betyg (0 röster)
Antal personer
4-5

Ingredienser

500 g blandfärs
1 st fläsk/oxfilé
2 paket bacon
0,5 l grädde
peppar
salt
färska kryddor

Gör så här

Blanda färsen med grädden och kryddorna.
Lägg bacon på ett bakplåtspapper, lägg det som en matta lite omlott.Bre på köttfärsen ca 2-3 cm tjockt.
Lägg på filén. Krydda vad du tycker om på filén.
Rulla nu ihopa allt, ta tandpetare och sy fast baconet så det inte lossar i ungnen. Sätt in i ungen ca 35-45 min på 200 grader
Visningar:
903
Sparat:
22

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé recept
Absolut bästa f..
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Fläskfilepanna
av Bojka
över 2 månader