Musslor med vitlök

Varm smörgås

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Musslor med vitlök

Ingredienser

4 skivor vitt bröd
1 burk musslor, ca 250 g
50 g bregott
1 vitlöksklyfta
2 msk finhackad persilja
Örtsalt

Gör så här

Låt musslorna rinna av. Lägg dem på brödskivorna. Blanda Bregott med pressad vitlök och persilja. Klicka blandningen över musslorna. Strö över lite örtsalt. Gratinera i ugnen, 250 grader ca 5 minuter.
Visningar:
4403
Sparat:
24

LIKNANDE RECEPT

Musslor recept
Pilgrimsmusslor..
av UllaC
över 2 månader
Jessica´s saffr
över 2 månader
Påskpaj med ska..
över 2 månader
Lysande gul fis..
över 2 månader
Fiskarhustruns
av lennali
över 2 månader
Fisksoppa
över 2 månader