NILS-EMILS STRÖMMING

Smälter i munnen!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4-6

Ingredienser

Marinad:
1 kg strömmingsfiléer
2 msk fransk senap
1 vitlöksklyfta
3 dl vispgrädde
salt
peppar
1 ägg

Rågmjöl till panering

Gör så här

Den urbenade strömmingen ligger över natten i marinaden. Därefter vänds den i rågmjöl och steks på ej för stark värme.
Gott som lunchrätt eller vickning med lite nykokt potatis
Visningar:
1773
Sparat:
26

LIKNANDE RECEPT

Gratäng på kall
av Pette
över 2 månader
Nils Emils julk
av lennali
över 2 månader
Nils Emils laxp..
av TriBeca
över 2 månader
Nils Emils lyxi
över 2 månader
Janssons freste
av celice
över 2 månader
Fyra-kryddor
av lennali
över 2 månader