Nougat mousse

Varför inte ha som tårtfyllning el servera i glas

Betyg (1 röst)

Ingredienser

150 g dubbelnougat
3 dl vispgrädde

Gör så här

Klipp eller skär ner nougaten i mindre bitar. Hetta upp vispgrädden i en kastrull - Får absolut inte koka! Lägg i bitarna och smält dem under omrörning på svag värme. Låt svalna ett par timmar i kylen. Vispa sedan, helst med elvisp, till en fluffig kräm.

Det är viktigt att den får bli riktigt kall innan man vispar den annars kan den skära sig lätt!
Visningar:
2223
Sparat:
60

LIKNANDE RECEPT

Mousse recept
-LCHF Chokladmo..
över 2 månader
Tårta Black and
över 2 månader
Påskmoussetårta..
över 2 månader
Jordgubbstårta..
över 2 månader
Maya´s Nougat T
av SDMaya
över 2 månader
Enkel chokladtå
över 2 månader