Oliv- och spenatsoppa

Enklare än så här kan det knappast bli - men samtidigt blir smakerna mycket höga.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

3 dl sardellfyllda oliver
1 dl finhackad spenat (färsk eller frusen)
2 dl vispgrädde
4 dl buljong, gärna grönsaksbuljong
ca 25 g parmesan för hyvling

Gör så här

Mixa oliverna och spenaten med stavmixer. Blanda i vispgrädden, samt buljongen och värm i kastrull. Hyvla parmesan - lägg i en hög på bakplåt i 125 grader tills de börjar smälta. Ta ut och dekorera soppan med ostflarnen. Klart.
Visningar:
1284
Sparat:
16

LIKNANDE RECEPT

Spenatsoppa recept
Spenatsoppa med..
av MrsC
över 2 månader
Spenatsoppa med
över 2 månader
Snabb spenatsop
av ALCH
över 2 månader
Jennys spenatso
över 2 månader
Spenatsoppa med
av louis3
över 2 månader
Krämig spenatso
över 2 månader