Omelett mexicana

Omelett mexicana

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Omelett mexicana

Ingredienser

1 liten purjolök
2 msk margarin
2 ½ dl djupfrysta majskorn
½ röd chilifrukt
4 ägg
3 msk vatten
1 ½ msk Touch of taste grönsaksfond
½ tsk salt
Malen svartpeppar
3 skivade tomater
Oregano

Gör så här

Ansa, snitta, skölj och skär purjolöken i tunna skivor. Mjukfräs purjolöken i margarin i en stekpanna på svag värme. Häll av spadet på majskornen.

Dela chilifrukten, ta bort kärnorna och skär den fint. Rör ner majs och chilifrukt i stekpannan, krydda med grönsaksfond, salt och peppar. Vispa ihop ägg och vatten och häll över grönsakerna. Stick i smeten med en gaffel så att lös smet kan rinna ned och stelna.

Skiva och lägg på tomaterna. Strö över oregano. Serveras ur stekpannan.
Visningar:
1152
Sparat:
20

LIKNANDE RECEPT

Omelett recept
LCHF broccoli- ..
av Ernst76
över 2 månader
LCHF- Ägg- och
över 2 månader
Ugnsomelett med
över 2 månader
Keso omelett
av Disen
över 2 månader
Vår-GI-rullar
över 2 månader