Ost och skinksås till pasta

Enkel att göra, god att äta!

Betyg (7 röster)

Ingredienser

½ purjolök
200 g kassler
3-4 msk mjöl
6-7 dl mjölk
2 dl ost

Gör så här

Skär kasslern i smala stavar. Hacka purjon fint. Fräs på medelvärme 5-10 min i en kastrull. Strö över mjölet (dra ev kastrullen från plattan). Häll på mjölk och rör om tills det kokat upp. Häll på så mycket mjölk att konsistensen blir lite tunnare än vad du vill ha den färdiga såsen. Rör ned osten. Servera till bandspagetti
Visningar:
21158
Sparat:
135

LIKNANDE RECEPT

Skinksås recept
Spaghetti med s..
av nettan
över 2 månader
Bettans goda pa..
över 2 månader
Pasta med skink
av fenne
över 2 månader
Pasta med ost-
av Ackis
över 2 månader
Ost- och skinks
över 2 månader
Skinksås med ch
över 2 månader