Ostgratinerad torsk

Detta är ett mycket lätt och gott fiskrecept.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 pkt torsk, 600g
1 knippe el. påse rädisor
100 g riven ost, helst cheddar, ca 3 dl
2 dl creme fraiche
1 tsk salt

Gör så här

Tina fisken i 20 min i rumstemperatur.
Skär sedan i 2 cm breda bitar. Sätt ugnen på 200 grader:
Lägg fisken på ett ugnssäkert smort fat.
Skölj och skiva rädisorna tunt. Lägg dem på fisken.
Blanda riven ost med créme fraiche och salt.
Bred blandningen över fisk och rädisor.
Gratinera i mitten av ugnen ca 30 min.
Servera med pressad potatis.
Visningar:
2821
Sparat:
20

LIKNANDE RECEPT

Torsk recept
Torsk gratäng
av Lena
över 2 månader
Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Fisk-Favoriten
av Lucaso
över 2 månader
Lax i dillsås
av Queenie
över 2 månader