Oteganokyckling

Är väldigt gott och tar inte så lång tid att laga till.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 kycklingfiléer, 500 g
2 vitlöksklyftor
1 msk smör
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl Kelda matlagningsgrädde
1 hönsbuljong
2-3 tsk färsk eller torkad oregano
1/2 msk balsamvinäger

Gör så här

Skär upp varje kycklingfile i 3 bitar på längden. Skala och hacka vitlöken.
Bryn kycklingen runt ismör i en stekpanna salta och peppra.
BlandA grädde, buljongtärning, oregano och balsamvinäger i en gryta. lägg i kycklingen och vitlöken. Låt allt koka under lock i c A 5 minuter. Servera med kokt potatis eller ris.
Visningar:
443
Sparat:
6

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.