PÄRON MADELEINE

Det är fest det!
Päron Madeleine blir allra godast om man får tag i färska och riktigt mogna päron.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
PÄRON MADELEINE

Ingredienser

4 st stora päron
skal och saft av ½ citron
3/4 dl socker
1 msk Milda
1½ dl tjock grädde , vispad

Gör så här

1)Skala och dela päronen i halvor , tag bort kärnhuset med en sked ( eller använd konserverade, då väl avrunna).
2) Lägg päronhalvorna i en smord ungssäker form och pensla dom med citronsaften så dom inte mörknar.
3) Strö på skalet av citronen och socker, och till sist en liten klick milda på varje halva.
4) Sätt in formen i 275 grades ungsvärme i ca 10 minuter, ös någon gång under tiden
5) Ta ut formen och lägg på den kalla vispade grädden

Servera hels direkt så att päronen är riktigt varma.
Visningar:
4649
Sparat:
17

LIKNANDE RECEPT

Wiro Gryta
av SDMaya
över 2 månader
Päronbiskvier
av LillaJa
över 2 månader
Kolarutor med p
av UllaC
över 2 månader
Sallad med pest
av Cilluz
över 2 månader
Jeanettes läska
över 2 månader
Marshmallow paj
av LaJefa
över 2 månader