Vegetariska recept

Laddar...
Din sökning gav 403 träffar
Hemlagad pesto

Klassisk italiensk pesto med basilika, pinjekärnor, parmesan, vitlök och olivolja. Tips! Variera peston: - Tillsätt rivet citronskal eller Zeta Citronolja eller Zeta Olivolja Chili & Vitlök - ..


Kikärtsbiffar med curry, morot, m..

Dessa vegetariska kikärtsbiffar med curry och morot serveras ihop med ris och en röra av mango chutney och crème fraiche. Forma vackra, gulorangea biffar av din kikärtsröra och stek långsamt i olja. E..


Vegobiffar med het bulgur och dilltsatsiki
Vegobiffar med het bulgur och dil..

Sätt lite vego i vardagsmaten och gör dessa läckra biffar med goda tillbehör. Biffarna är lösare i konsistensen än köttfärsbiffar, men de stelnar till i efterhand.


Krämig polenta med svampragu
Krämig polenta med svampragu

Polenta känns härligt lyxigt, och det är det. Men det är även pinsamt enkelt att göra. Den krämiga majsgrunden gör sig väldigt gott med lite tyngre smaker, så denna rubinröda svampragu får trona på to..


Potatistoppad sojafärsgryta
Potatistoppad sojafärsgryta

Det finns inget skönare än när man kan göra hela middagen i en panna, och gott blir det! Gillar du inte sojafärs kan du byta ut det med motsvarande mängd kokta linser.


Krämig blomkålsgryta
Krämig blomkålsgryta

Den här goda och billiga grytan passar till allt möjligt - pasta, ris, quinoa, matvete, bulgur, bovete, hirs, kamutvete, matkorn. Bara att välja och smaska på!

Röda linsbollar i röd currysås
Röda linsbollar i röd currysås

En smakexplosion i munnen är dessa frasiga och goda bollar i ljuvlig sås. En riktigt god vegetarisk rätt som den mest inbitna köttätaren tycker om, tro mig!