Vegetariska recept

Laddar...
Din sökning gav 406 träffar
Lyxiga linsbiffar med klyftpotatis
Lyxiga linsbiffar med klyftpotati..

Röda linser innehåller mycket protein - perfekt i dessa lyxiga och goda vegobiffar. Får du biffar över är det bara att frysa in och ta fram när maten behöver stå på bordet fort.


Morotsbiffar med jordnötter
Morotsbiffar med jordnötter

De här små och goda morotsbiffarna har linser och jordnötter i för smak och tuggmotstånd, samt rester av ris som binder ihop och ger krämighet vilket gör att dessa biffar har det mesta. Enklare och g..

Hemlagad pesto

Klassisk italiensk pesto med basilika, pinjekärnor, parmesan, vitlök och olivolja. Tips! Variera peston: - Tillsätt rivet citronskal eller Zeta Citronolja eller Zeta Olivolja Chili & Vitlök - ..
Kikärtsbiffar med curry, morot, m..

Dessa vegetariska kikärtsbiffar med curry och morot serveras ihop med ris och en röra av mango chutney och crème fraiche. Forma vackra, gulorangea biffar av din kikärtsröra och stek långsamt i olja. E..


Vegobiffar med het bulgur och dilltsatsiki
Vegobiffar med het bulgur och dil..

Sätt lite vego i vardagsmaten och gör dessa läckra biffar med goda tillbehör. Biffarna är lösare i konsistensen än köttfärsbiffar, men de stelnar till i efterhand.

Krämig polenta med svampragu
Krämig polenta med svampragu

Polenta känns härligt lyxigt, och det är det. Men det är även pinsamt enkelt att göra. Den krämiga majsgrunden gör sig väldigt gott med lite tyngre smaker, så denna rubinröda svampragu får trona på to..