Pajdeg

Denna Pajdeg "röres" ihop och behöver ej "vila". Bra om man behöver deg snabbt. Prova denna till både efterrätt samt till kött/Fisk.

Betyg (2 röster)

Ingredienser

3-4 dl. Mjöl
1 dl. Olja
1/2 dl. Mjölk
1/2 tsk. Salt

Gör så här

Rör ihop alla ingredienser, lägg deg mellan smörpappersbitar, kavla ut. Lyft över degen till form med undre papperet, kan verka spröd men håller ihop bra.Jag brukar förbaka innan fyllning ung. 250-275 grader.
Visningar:
5882
Sparat:
89

LIKNANDE RECEPT

Pajdeg recept
Mormors pajdeg
över 2 månader
Fantastisk räkp
över 2 månader
Gudomlig köttfä
över 2 månader
Maya´s Bacon &
av SDMaya
över 2 månader
Fransk chokladp
av Annafbg
över 2 månader
Paj med fetaost
av ros
över 2 månader