Palsternacksrulle

Passar utmärkt som tillbehör till många olika huvudrätter. Nyttigt, billigt, gott och massor av färg!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

200 gr palsternacka
Fyllning:
100 gr färskost , gärna Philadelphia
50 gr kantareller
1 tsk finhackad shalottenlök
1 tsk honung
salt
peppar

Gör så här

Koka palsternackorna " al dente". Blanda fyllningen. Skär tunna skivor av palsternackorna, på längden, ca 1-2 mm tjocka och rada dem till en rektangel, lite omlott på ett ark plastfolie. Bred försiktigt fyllningen på palsternacksrektangeln. Rulla ihop rullen från långsidan och låt stelna i kylen en stund. Skär i sneda små torn. servera som tillbehör till huvudrätt.
Visningar:
967
Sparat:
43

LIKNANDE RECEPT

Kycklingfilé me
av tina62
över 2 månader