Paneng Gai - Thailändsk kycklinggryta

Så himla gott...

Betyg (0 röster)
Antal personer
2-3

Ingredienser

2 msk olja
2 - 3 kycklingfileér , tunt skivade
1 påse paneng red curry spice mix
1 förp creamy coconut milk 200 ml
1 röd paprika i stora bitar

Gör så här

Stek eller woka kycklingen i oljan tills den är genomstekt. Strö över kryddmixen. Tillsätt kokosmjölken och paprika. Låt koka under omrörning, ca: 3 minuter.

Servera med kokta äggnudlar eller jasminris.

Byt gärna ut kycklingen mot fläskfilé ellere räkor
Visningar:
6676
Sparat:
37

LIKNANDE RECEPT

Kycklinggryta recept
Min goda kyckli
av lennali
över 2 månader
Krämig kyckling
av hannas
över 2 månader
Krämig lättlaga
över 2 månader
Ingelas smakrik
av mafia
över 2 månader
Smaskiga kyckli
över 2 månader