Panerad ostfylld spättafilé

Gillar inte ungarna denna fiskrätt kan man lika gärna lägga ner detta med fisk till dem

Betyg (2 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

8 st Spättafilé eller annan filé av plattfisk
Prästost
ägg
ströbröd
salt o peppar

Gör så här

Salta o peppra fileérna på insidan(där osten läggs)
Lägg ihop två och två med en rejäl skiva ost emellan.
Doppa fisken först i uppvispat ägg sedan i ströbröd(som man om man vill kan krydda på lite extra)
Stek sedan fileérna gyllenbruna i medelvarm stekpanna.

Servera till kokt potatis och gärna en hemgjord remouladsås.
Detta är supergott. Vill man förenkla så tar man fisken mellan hamburgerbröd och sallad o remouladsås till.
Visningar:
5505
Sparat:
44

LIKNANDE RECEPT

Lyxig fiskgratä
av gosmosa
över 2 månader
4-peppar ostfyl
över 2 månader
Fetaostfylld he
över 2 månader
Panerad fisk me
av evaldo
över 2 månader
Italiensk tomat
över 2 månader
Ostfyllda kyckl
över 2 månader