Panerad schnitzel

En panerad kalvschnitzel är saftig och god och går snabbt att tillaga.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

8 st kalvschnitzlar
2 st ägg
2 dl ströbröd
Salt
Peppar

Gör så här

Vispa upp ägget med salt och peppar.

Häll upp ströbrödet på en tallrik.

Doppa först schnitzeln i ägget och sedan i brödet så att paneringen täcker ordentligt.

Stek på medelhög värme i smör, 1-2 minuter på varje sida.

Servera med en god tomatsallad eller kall på ciabattabröd på picknicken.
Visningar:
8573
Sparat:
20

LIKNANDE RECEPT

Schnitzel recept
Wienerschnitzel
av Beson
över 2 månader
Farmors goda rö..
av Cayene
över 2 månader
Kinagryta
av malliss
över 2 månader
Panerad kycklin
över 2 månader
Fyllda skinksch
över 2 månader
Amoz oktobergry
av amoz
över 2 månader