Paprikafisk Birgitte

En lättlagad variant på fisk

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 purjolök
600 g fryst fisk ( t ex torsk eller annan vit fisk)
1 msk paprikapulver
2½ dl mellangrädde
Tomatsallad
Bröd
Kokt, pressad potatis

Gör så här

Skölj ioch strimla purjolök. Lägg den i en låg vid gryta typ traktörpanna. Tina fryst fiosk t ex torsk, Så mycket att du kan skära den i skivor. Lägg fiskskivorna på pujon. Rör ut paprikapulver i mellangrädde.
Häll blandningen över fisken. Låt småkoka i 10 - 12 minuter. Servera med tomat och gräslökssallad, bröd och kokt pressad potatis.
Visningar:
451
Sparat:
3

LIKNANDE RECEPT

Paprikafisk recept
Paprikafisk med..
över 2 månader
Fiskfylld röd p
över 2 månader
Paprikafisk (da
över 2 månader
Paprikafisk
över 2 månader
Paprikafisk med
av UllisA
över 2 månader
Paprikafisk
av Hanah
över 2 månader