Paprikasallad

Går att förvara i kylskåp minst i en vecka

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

6 gröna paprikor
6 röda paprikor
6 medelstora lökar

Lag:
1 1/2 dl ättiksprit + 3 dl vatten eller 3/4 dl ättikssyra 24%+4 dl vatten
2 1/2 dl socker
1 msk salt
2 bitar muskotblomma

Gör så här

Klyv kärna ur och skölj paprikorna.Strimla dem t ex med skärskiva i matberedare eller med kniv.
Skala och grovhacka löken.

Koka upp lagen.Lägg i paprika och lök och koka 3 minuter efter uppkok.
Ös salladen i rena varma glasburkar,sätt genast på lock. Förvaras svalt.
Färdig att äta efter 1 dygn.
Visningar:
639
Sparat:
14

LIKNANDE RECEPT

Paprikasallad recept
Oxfiléspett med..
av Lilloo
över 2 månader
Pizzasallad
av MrsC
över 2 månader
Lenas kyckling
över 2 månader
Kasslergratäng
av magan2
över 2 månader
Kolbaszbiffar m
av Ackis
över 2 månader
Britas persikok
av ca70
över 2 månader