Paprikatorsk

Lättlagat och supergott

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Ca 400 g ryggbit av torsk
En röd, grön och gul paprika
1 dl grädde
pressad vitlök
1 msk maizenamjöl
1 dl riven ost
salt och peppar
tagliatelle

Gör så här

Ca 400 g ryggbit av torsk
Läggs i en smord ungsform

En röd, grön och gul paprika, finhackade
Strös över fisken

1 dl grädde och i den rör man i massor med pressad vitlök, 1 msk maizenamjöl, 1 dl riven ost, salt och peppar
fördela jämt över fisk och paprika. In i ugnen med formen, 175 gr ca 20 min, och servera med nykokt tagliatelle.
Visningar:
1009
Sparat:
16

LIKNANDE RECEPT

Paprikatorsk recept
Paprikatorsk Ro..
över 2 månader
Krämig paprikat
över 2 månader