Paprikatorsk Roma

Fisk är gott!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 g torskfilé
salt
vitpeppar
2 vitlöksklyftor
2 tsk paprikapulver
1 msk färsk timjan
1 dl persilja
1 dl vispgrädde
1 tsk majzenamjöl
1 gul lök
1 gul paprika
1 dl riven ost
1 röd paprika

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Kärna ur paprikorna och skär dem i tärninmgar. Skala och hacka löken. Lägg fisken i en ugnssäker form. Krydda med salt, peppar och timjan. Strö över paprika och lök.
3. Häll över grädde blandat med mjöl och ost. Stek i ugnen ca 20 minuter. Garnera med timjan eller persilja.

Servera med nykokt pasta, gärna tagliatelle.
Visningar:
633
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Paprikatorsk
av Bianca
över 2 månader
Krämig paprikat
över 2 månader