Parisare med ägg

Alltid gott som kvällstugg!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 skivor formbröd ( snabbt vända i 1 dl mjölk)
300 g nötfärs
1 ägg
½ dl hackade rödbetor
1 - 2 msk lök
1 msk hackad kapris
Salt , peppar
Smör

Gör så här

* Skär ut 4 rundlar av formbrödet.
* Bred smör på båda sidor.
* På med biffen och stek köttsidan först, 5-6 minuter, andra sidan tills den fått fin färg
* Stek 4 ägg och lägg på köttet.
Visningar:
1123
Sparat:
6

LIKNANDE RECEPT

Parisare recept
Parisersmörgås ..
av MrsC
över 2 månader
Baconklädda fär
över 2 månader
Parisare med ch
av MrsC
över 2 månader
Knaprig och kly
över 2 månader
Parisersmörgås
av ann_70
över 2 månader
Parisare specia
över 2 månader