parmesan och basilika muffin

Gott som tilltugg till mat men även som frukostbulle.

Betyg (0 röster)
Antal personer
5 st

Ingredienser

1 ägg
2-2,5 dl kesella
1,5 dl graham mjöl
0,5 ts bakpulver
1 nypa salt
5 msk riven parmesan
3 msk grovt hackad basilika
1 msk smör

Gör så här

Häll allt i en bunke och knåda ihop till en deg.
Fördela degen i 5 muffins formar, vanlig storlek. (Jag använder folieformar)
In i ugnen ca 15-18 min, 250 grader varmt.
Serveras ljumma.
Visningar:
673
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Muffin recept
LCHF - Frukostm
över 2 månader
Jennys potatisb
av JennyV
över 2 månader
Raspberry Choco
över 2 månader
Muffins med Pol
över 2 månader
American Bluebe..
av Maja75
över 2 månader