Parmesangratinerad spätta

En enkel och mycket god ugnsrätt.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 g spättafilé
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 tsk vitvinsvinäger
2½ dl Kelda mild citronsås
1 dl riven parmesanost
2 msk ströbröd
1 tsk dragon
½ dl hackad persilja

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader. Krydda och vik ihop spättafiléerna. Lägg dem i en smord ugnsäker form. Droppa över vinägern och häll över såsen. Blanda ost, ströbröd, dragon och persilja. Strö det över fisken. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med kokt ris blandat med lättkokta grönsaker.
Visningar:
2142
Sparat:
24

LIKNANDE RECEPT

Lyxig fiskgratä
av gosmosa
över 2 månader
Hemlagad remoul..
över 2 månader
Gratäng med röd
av ros
över 2 månader
Lyxig fiskgratä
av ros
över 2 månader
Fiskgratäng med
av kremigt
över 2 månader