Pasta al atún (tonfisk)

Enkelt, snabt och gott.

Betyg (5 röster)
Antal personer
4 st
Pasta al atún (tonfisk)

Ingredienser

500 gr Pasta
Olivolja
2 burkar tonfisk i olja, den billigaste går minst lika bra
1 burk Krossade tomater
1/2 hackad gul lök
1 skivad vitlöksklyfta
2 msk tomatpuré
Tabasco
Gourmetsalt

Gör så här

Värm upp pannan och häll i en skvätt olja.
Fräs löken och vitlöken i det.
Sedan häller du i den avrunna tonfisken och vänder några ggr, men det ska inte stekas för de blir det torrt.
In med krossade tomater, tomatpuré,salt och tabasco efter smak (men 2-3 droppar brukar vara mer än tillräckligt då man vill att det ska smaka annat än starkt)
Låt putra en liten stund och när pastan är klar blandas allt i en och samma kastrull.
Servera i en djup tallrik med en skvätt olivolja och ett gott lantbröd.
MUMS!!
Visningar:
70366
Sparat:
46

LIKNANDE RECEPT

Pasta recept
Bettans goda pa..
över 2 månader
Tonfiskgratäng ..
av ca70
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader