Pasta med svampstuvning och entrecôte

Betyg (0 röster)

Ingredienser

1 liter färsk blandsvamp
1 hackad gul lök
3 dl vispgrädde
1 hg entrecote eller ryggbiff per person
2 dl vitt vin
spagetti
smör
salt
peppar

Gör så här

Förväll blandsvampen i eget spad tills spadet är bortkokat. Lägg i en klick smör, krydda. När svampen blivit stekt tillsätts den i förväg hackad och stekta löken. Blanda i pannan och tillsätt grädden och låt det tjockna. Koka spaghettin enligt paketet. Stek entrecoten i stekpannan. Skiva köttet och lägg tillbaka det i stekpannan och tillsätt några deciliter vitt vin och låt det puttra en stund. Häll av spaghettin och blanda ner svampstuvningen. Häll upp i en skål och servera till köttet.
Visningar:
5019
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Pasta recept
Bettans goda pa..
över 2 månader
Smördegspuffar ..
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader