Peppar stek

gott till helgen

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 bitar oxfilé á ca 200 g
2 msk hel svartpeppar eller grönpeppar
½ tsk senapspulver
2 msk solrosolja
4 msk konjak
2 dl creme fraiche

Gör så här

Låt köttet stå i rumstemperatur i en halvtimme innan tillagningen det gör köttet mörare
stöt pepparkornen i en mortel strö senapspulvret över köttbitarna lägg den krossade pepparen på en tallrik och täck båda sidorna på köttet med den pressa in pepparen ordentligt i köttet
hetta upp oljan i en stekpanna och stek köttet i 2-3 min på varje sida för blodig 3-4 min för medium 5-6 min för välstekt
servera med bakad potatis och färska grönsaker
Visningar:
870
Sparat:
2

LIKNANDE RECEPT

Stek recept
Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader