Pepparrotsgryta

Med mixade korvar och tomat. Recept av landslagskocken Tom Sjöstedt.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Pepparrotsgryta

Ingredienser

100 g ( 2 st) ölkorv vitlök
300 g ( 3 st) Grillkorv
1 msk olja
2 röda lökar
1 vitlöksklyfta
1 msk tomatpuré
400 g hela tomater på konserv
3 dl kycklingbuljong
2 msk chilisås
1 citron , skalet
1 dl riven pepparrot
3 msk plockad dill
400 g kokt potatis
Salt
svartpeppar

Gör så här

Finhacka, vitlök och skär rödlök i skivor. Skiva all korv tunt. Fräs korv, lök och vitlök i oljan. Tillsätt tomatpuré på slutet. Häll i tomater, kycklingbuljong, chilisås och citron. Låt koka 5 minuter och smaka av med pepparrot, salt och svartpeppar. Kvarta potatisen och blanda i innan servering. Garnera med citronskal och plockad dill.
Visningar:
4769
Sparat:
213

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.