PEPPARROTSKASSLER

Snabbt, lätt och jättegott

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 G KASSLER
1 MSK GROVRIVEN PEPPARROT
1 DL VISPGRÄDDE
1 DL CHILISÅS
EV 1 MSK SHERRY

Gör så här

SKÄR KASSLERN I HALVCENTIMETERTJOCKA SKIVOR. LÄGG SKIVORNA LITE OMLOTT MED DEN RIVNA PEPPARROTEN EMELLAN PÅ ETT UGNSSÄKERT FAT.
VISPA SAMMAN GRÄDDE, CHILISÅS OCH SHERRY. SLÅ BLANDNINGEN ÖVER KASSLERN. SÄRA LITE PÅ SKIVORNA SÅ BLANDNINGEN OCKSÅ KOMMER NER MELLAN DEM.
GRATINERA BUBBLANDE HETT I 225 GRADER VARM UGN I CA 20 MIN. GARNERA RÄTTEN MED PERSILJA OCH LITE EXTRA PEPPARROT. SERVERA MED FÄRSKPOTATIS OCH SOCKERÄRTOR ELLER SALLAD
Visningar:
1071
Sparat:
13

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.