Pepparrotskryddad skagenröra

Gott till bakad potatis, eller som förrätt på ett rostat bröd.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 burkar kräftstjärtar i lag, 340 g
1 rödlök
½ dl finhackad dill
1 dl crème fraiche
1½ dl kesella, 10 %
1 msk riven pepparrot
1 tsk pressad citron
Salt
Vitpeppar

Garnering:
Stenbitsrom
Dillkvistar
Gräslök
Rödlöksringar
Citronklyftor

Gör så här

Sila av lagen på kräftstjärtarna och hacka dem sedan grovt. Finhacka rödlöken.

Blanda rödlöken, dillen, crème fraichen och kesellan i en bunke. Tillsätt pepparroten och citronsaften. Smaka av med salt och peppar. Vänd i kräftorna och garnera med stenbitsrom, dill, gräslök, rödlök och citron.
Visningar:
1511
Sparat:
26

LIKNANDE RECEPT

Skagenröra recept
Skagenröra på m..
av Annafbg
över 2 månader
Skagenkorg
av popik
över 2 månader
Skagentårta
av Amika
över 2 månader
Fasters suverän
över 2 månader
Lätt skagenröra
av MrsC
över 2 månader
Skagentårta med
av ros
över 2 månader