Pepparsås

Betyg (4 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 msk svartpeppar
1 st gul lök
2 msk smör
2 msk cognac
4 dl grädde
1 dl kalvfond
1 tsk rosépeppar

Gör så här

Krossa svart- & rosépeppar var för sig i en mortel. Skala och finhacka löken, fräs den med lök och svartpeppar. Häll över cognacen och reducera en aning. Tillätt grädde och kalvfond och koka ihop till simmig sås. Blir såsen för simmig kan den alltid redas av med en maizenaredning. Strö över rosépeppar vid servering.
Visningar:
6704
Sparat:
55

LIKNANDE RECEPT

Pepparsås recept
Köttfärsbiffar ..
över 2 månader
Baconlindad flä
av Namnam1
över 2 månader
Ädelostfyllda k
av lennali
över 2 månader
Biffar i god pe
över 2 månader
Biff med grönpe
över 2 månader
God grönpeppars
över 2 månader