Pepparsås

En höjdare till vilt!

Betyg (0 röster)
Antal personer
6 st

Ingredienser

2 msk smör
1-1,5 msk finhackad rödlök
1,5-2 tsk finkrossade vitpepparkorn
1 dl halvsött madeiravin
1 msk soja
1 grönsaksbuljongtärning
1 dl vatten
3-4 dl crème fraiche

Gör så här

Fräs lök och peppar i 1 msk smör ett par minuter utan att det får färg. Fyll på med vin, soja, vatten och buljongtärning. Koka ihop till hälften. Tillsätt crème fraiche och koka ytterligare 2-3 minuter. Smaka av med salt och vispa i 1 msk kallt smör som avrundning.
Visningar:
1052
Sparat:
6

LIKNANDE RECEPT

Pepparsås recept
Köttfärsbiffar ..
över 2 månader
Baconlindad flä
av Namnam1
över 2 månader
Ädelostfyllda k
av lennali
över 2 månader
Biffar i god pe
över 2 månader
Biff med grönpe
över 2 månader
God grönpeppars
över 2 månader