Persiljebiffar

så goda

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

400 g blandfärs
4 msk ströbröd
2 dl vatten
1 tsk salt
2 krm vitpeppar
1 ägg
1 dl finhackad persilja
2 vitlöksklyftor

Gör så här

Lägg ströbrödet i vattnet tillsammans med salt och peppar och låt det sväla ca 10 min blanda färsen med ägget och rör ner ströbrödsblandningen tillsätt den hackade persiljan och pressa ner vitlöken rör om väl.
Forma ca 2 cm tjocka biffar av färsen stek dom med smör någon minut på varje sida servera med kokt potatis och kokta grönsaker.
Visningar:
1432
Sparat:
8

LIKNANDE RECEPT

Persiljebiffar recept
Persiljebiffar ..
av hgn
över 2 månader
Mina persiljebi
över 2 månader
Farmors persilj
av jesska
över 2 månader