Pestoöverbakad torskfilé

Betyg (3 röster)
Antal personer
2 st
Pestoöverbakad torskfilé

Ingredienser

200 g torskfilé
2 msk pesto
2 msk matlagningsgrädde
1 msk olivolja
salt
peppar
Servera med:
Potatis eller ris

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda pesto och matlagningsgrädde till en jämn smet. Krydda torskfiléerna med salt och peppar. Lägg filéerna i en ugnsfast form. Bred pestosmeten över fisken. Låt stå i ugnen 8-10 minuter till fisken är färdig och pestotäcket bubblande frasig.
Visningar:
9637
Sparat:
147

LIKNANDE RECEPT

Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Fiskgratäng med..
av ros
över 2 månader
Kokt torsk med
över 2 månader
Lyxig torskgrat
över 2 månader
Olas torskgratä
av reeko
över 2 månader