Pestopasta med fetaost

Lätt, gott och mättande.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Pestopasta med fetaost

Ingredienser

400 g Pasta Tagliatelle
1 burk ( 185 gram) grön pesto
1 burk champinjoner
2 dl lätt cream fraiche
½ pkt fetaost
salt
vitlökspulver
peppar
2 msk rostade solrosfrön
olja
Bröd

Gör så här

Koka pastan i rikligt med vatten.
Stek svampen i lite olja, salt och peppar, vitlökspulver
Blanda peston med cream fraichei en stor skål.
All pasta skall rymmas i skålen.
Skär fetaosten i bitar och blanda i den och den stekta svampen.
När pastan är färdigkokt så skölj den lite i vatten och blanda sedan även i den i pestoröran.
Spola pastan under rinnande vatten så att den blir kall.
Strö över solrosfrön och peppra.
Servera ett gott bröd till.
Visningar:
6952
Sparat:
95

LIKNANDE RECEPT

Godaste Pestopa
av Natural
över 2 månader
Kryddkorv & bac
av epi
över 2 månader
Krämig pestopas
över 2 månader
Quorn Filéer me
över 2 månader
Lax och pestopa
över 2 månader
Krämig kyckling
över 2 månader