Peters låda

Se vad gott man kan göra med fiskbullar

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 port

Ingredienser

1 purjolök
1 grön paprika
smör eller margarin
½ msk vetemjöl
ca 1 tsk paprikapulver
1 burk kross- tomater ca 400 g
1 burk fiskbullar i buljong ca 375 g
salt ev vitlökspulver
1 hårdkokt ägg

Gör så här

Strimla purjo och paprika och fräs allt i smör några minuter. Strö över mjöl och rör om väl. Tillsätt paprikapulver och tomater och låt det puttra några minuter. Häll i fiskbullarna, späd ev med lite fiskbullsspad och smaka av med salt och ev lite vitlök.
Pannan äts het med kokt ris eller potatis
Visningar:
1077
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Tacolåda LCHF
över 2 månader
Gästlåda
av SofieL
över 2 månader
Kryddig Fisksop..
av Luna
över 2 månader
Fisksoppa på Pe..
av lennali
över 2 månader
Falukorvslåda m
över 2 månader
Hemliga O’boyka
över 2 månader