Petits choux

Betyg (0 röster)

Ingredienser

50 g margarin
2 dl vatten
2 dl vetemjöl
3 ägg

Gör så här

Koka upp vatten och margarin i en kastrull. Tillsätt mjölet, lite i taget, och rör kraftigt tills smeten släpper från kanterna. Ta kastrullen från värmen. Tillsätt ett ägg i taget under kraftig omrörning. Lägg smeten i valnötstora klockar på plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter. Låt kallna på galler. Skär en öppning i varje och fyll med tex chokladsås och serevra med glass.
Visningar:
623
Sparat:
4

LIKNANDE RECEPT

Karpatka..
över 2 månader
Chokladéclairer
av Jinan
över 2 månader
Petits choux-ba
av tina62
över 2 månader
Franska choklad
av ros
över 2 månader
Petits chouxer
av tina62
över 2 månader
Petit choux med..
över 2 månader