Pirogfyllning m skinka

Enkel och god fyllning till piroger (Deg - se grundrecept pirogdeg). Kan ätas både kalla och varma.

Betyg (0 röster)
Antal personer
16 piroger
Pirogfyllning m skinka

Ingredienser

500 g hackad spenat
ca 1 krm muskot
peppar
200 g strimlad rökt skinka eller kassler
200 g fetaost

Gör så här

Tina spenaten om den är fryst och krama ur lite av vätskan. Krydda lite i taget med muskot och peppar och smaka av. Blanda strimlad skinka/kassler med spenaten och smula sedan ner fetaosten.

Klicka ut ca 2-3 msk på varje "pirogdegsrundel". Vik ihop. Pensla med ägg och grädda i mitten av ugnen ca 10-15 minuter.
Visningar:
7043
Sparat:
41

LIKNANDE RECEPT

Alexandra´s Bla
över 2 månader
Grönsakspiroger
över 2 månader
Pirogfyllning m
av Jessika
över 2 månader
Mina piroger
över 2 månader
Kyckling,bacon
över 2 månader