Pirogfyllning med kyckling

Smakrik kycklingfyllning (Deg - se grundrecept piroger). Lika god varm som kall.

Betyg (2 röster)
Antal personer
16 st

Ingredienser

3 kycklingfiléer
1/2-1 purjo
1 tsk flytande margarin
1,5 dl kokt ris
4 msk creme fraiche (valfri fetthalt)
0,5-1 msk curry
1 msk currypasta
1,5 msk flytande honung
1 tsk salt

Gör så här

Koka riset och förbered degen. (Se grundrecept pirogdeg.) Sätt på ugnen på 225 grader.

Skär kycklingfilén i tunna strimlor. Skölj och strimla purjon. Fräs kyckling och purjo i margarin ca 5 minuter, Tillsätt ris, creme fraiche, kryddor och honung.

Fördela fyllningen p "pirogdegsrundlarna". Vik ihop och pensla med ägg. Grädda ca 10-15 minuter.

Servera med sallad.
Visningar:
3157
Sparat:
88

LIKNANDE RECEPT

Pirogfyllning recept
Pirogfyllning m..
av Jessika
över 2 månader
Kycklinggratäng..
över 2 månader
Alexandra´s Bla
över 2 månader
Grönsakspiroger
över 2 månader
Mina piroger
över 2 månader
Kyckling,bacon
över 2 månader