Pistasch- & kardemummamaränger

Fantastiska, frasiga och sega maränger med kryddig smak av kardemumma.

Betyg (0 röster)
Antal personer
16 maränge
Pistasch- & kardemummamaränger

Ingredienser

3 äggvitor
1 krm ättiksprit
2 ½ dl florsocker
½ dl hackade pistaschnötter
2 krm finstött kardemumma

Gör så här

Sätt ugnen på 125°.

Vispa äggvitorna med ättiksprit till fast skum, sikta i florsocker och fortsätt vispa till en blank och tjock smet. Vänd försiktigt ner hackade pistaschnötter och kardemumma.

Klicka ut smeten till 16 små toppar på plåt med bakplåtspapper. Grädda ca 40 min mitt i ugnen.
Visningar:
1044
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Bästa kladdkaka
av Helvina
över 2 månader
Cointreaufyllda
av pitea
över 2 månader
Persisk saffran..
över 2 månader
Fyllda chokladm
av Bodil56
över 2 månader
Pistasch- och k
över 2 månader
Saffransbullar
över 2 månader