Pizzadeg

Jag brukar minst dubbla 2, oftast 2,5 gånger receptet för att få fina kanter på pizzan.
För att få botten att bli extra god brukar jag köra den en stund i ugnen utan ingredienser på, för att den inte ska bli så degig och lite krispig istället.

Betyg (1 röst)
Antal personer
En plåt

Ingredienser

3,5 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
25 gr margarin (smält)
1,5 dl mjölk

Gör så här

Blanda ihop allt till en deg.
Kavla ut på plåt och grädda i ca 175-200 graders ugn med varlfritt "pålägg" tills det fått önskad färg.
Visningar:
1433
Sparat:
10

LIKNANDE RECEPT

Pizzadeg recept
Leilas pizzadeg
över 2 månader
Kebab pizzabull
av LaJefa
över 2 månader
Kossans Gi-pizz
av kossan
över 2 månader
pizzadeg  från
över 2 månader
Kebabpizza på k
av HKH
över 2 månader