PORTVINSSÅS

TILL KALKONEN.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

3 MSK SMÖR ELLER MAGARIN
4 MSK VETEMJÖL
7 DL SKY + HÖNSBULJONG
1 DL CREME FRACHE
2 MSK TOMATPURÉ
2 MSK PORTVIN
SALT
PEPPAR

Gör så här

1. SILA SKYN FRÅN KALKONEN OCH MÄT UPP DEN. FYLL PÅ MED HÖNSBULJONG SÅ DET BLIR CA 7 DL. 2. SMÄLTMATFETTET OCH TILLSÄTT MJÖLET. RÖR OM. SPÄD MED VÄTSKAN OCH CREME FRACHIE. LÅT DET KOKA UNDER FORTSATT OMRÖRNING CA 3 MIN. SMAKA AV MED TOMATPURE, PORTVIN, SALT OCH PEPPAR.
Visningar:
1440
Sparat:
11

LIKNANDE RECEPT

PORTVINSSÅS recept
Oxfilé med parm..
av Queenie
över 2 månader
Gorgonzolastekt
av ros
över 2 månader
Ädelostgratiner
över 2 månader
Kaffemarinerad
av gunson
över 2 månader
Tournedos med p
av tina62
över 2 månader
Fläskfilé´O`Por
av look
över 2 månader